top of page

Hoidot

Hoitoon tullessasi pohdimme yhdessä mikä olisi paras tapa hoitaa juuri sinun tilannettasi (esim. kipu, särky tai vanha vaiva) vai haluatko nauttia hoidon rentouttavista vaikutuksista.

 

Hieronta toteutetaan toiveesi mukaisesti joko lattiatasossa patjan päällä tai hierontapöydällä. Aikaa varatessasi pääset valitsemaan haluatko hoidon mieluummin patjalla vai pöydällä.

Varauksen saat kätevimmin tehtyä Ajanvaraus-sivulta. Halutessasi ostaa lahjakortin, voit lunastaa sen verkkokaupasta ja saat kortin heti sähköpostiisi.
Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä. 
 

Hinnasto

Hieronta 120min

100 €

Hieronta 90min

75 €

Hieronta 60min

55 €

Lisäksi erikoispitkä 3h hieronta (140 €) saatavilla erikseen tiedustelemalla sähköpostitse, benny@blendmassage.fi

Hoidoissa käytettäviä tekniikoita
 

Thaijoogahieronta

Thaijoogahieronta on tuhansia vuosia vanha, Intiasta alunperin kotoisin oleva perinneoppi joka yhdistää akupainantaa, hengitystä ja joogasta tuttuja venytyksiä. Hieronta suoritetaan vaatteet päällä lattiatasossa ja terapeutti käyttää hoidon aikana käsiä, kyynärpäitä, jalkoja ja polvia tehokkaassa, kokonaisvaltaisessa ja kehoa avaavassa hoidossa. Hoitofilosofiaan kuuluu sekä pehmytkudoksen että nivelten hoitaminen ja mobilisointi.


Thaijoogahieronta sopii erityisen hyvin kokonaisvaltaisena hoitomenetelmänä, jota voi hyödyntää sekä rentouttavana hoitona että erilaisten kipujen, pinnetilojen ja vaivojen hoidossa.

 

.

IMG-20210722-WA0034.jpg
bottom of page